Karácsonyi mesék: a Cseh Tamás koncert

a kövér ellenőr , 2009.12.16. 17:58
Szívderítő mikrotörténetek, gesztusok, pillanatok. Itt van erre idő.
 
Jövő hétfőn lesz a Cseh Tamás koncert? - kérdeztem Műszaki Ellenőr társamtól a pultnál üldögélve. A felszolgáló srác azért erre felkapta a fejét. Emlékkoncert, bocs!
 
Rég meg van hirdetve az új Pécsi Est Café nevű helyen, hogy december 21-én Cseh Tamás emlékkoncert lesz helyi zenészek által, csak itt, csak egyszer. Felhívom a Pécsi Est Café mobilszámát, hogy mikor kezdődik, van-e már jegy. Mondja egy ember a telefonba, hogy ingyenes lesz, nem kell jegy, szeretettel várnak. Már ez is kicsit gyanús volt, ez a kedvesség... De várjál, most jön a szép rész. Eltelik pár nap, tegnap este csöng a telefonom, ismeretlen szám. Azt mondja egy pasi: Te is érdeklődtél a Cseh Tamás Emlékkoncertről, igaz? Igaz. Na, azért hívlak, hogy ne gyertek ide hiába, mert nem most lesz, hanem majd január végén, ugyanúgy ingyenes lesz, várunk szeretettel. Szia.
 
Durva. Ez az ember veszi a fáradságot, visszakeresi a számom, és képes felhívni, hogy nem most lesz az ingyenes koncertjük...  Na ez a karácsony.
 

Na?

Címkék: életképek helyek hellókarácsony

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyevpecs.blog.hu/api/trackback/id/tr161602663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Eredeti téma: Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben. Átdolgozta: Király András.

süti beállítások módosítása