PFILF - Margit sármos angyalai

a kövér ellenőr , 2010.04.28. 22:22

Fotóval-filmmel ébred a PFILF rovat, rögtön három pazar pasival!

A pécsi Szent Margit Általános Iskola alsó tagozatának délutános tanítói Marci Bácsi, Benjamin Bácsi, és Gábor Bácsi. Szuper pedagógusok.
(És hálistennek önbizalmuk is van: magukat simán a "sármos férfiak" kategóriájába sorolják.)

Figyelmük mindig a gyerekeken, lazák, viccesek, sakkoznak velük, gitároznak nekik, a kölykök imádják őket, tegezős a viszony. A szülőkkel is. Őket lehet hívni ha nem találod a gyerek táskáját, ha bepisilt és tiszta nadrág kéne kölcsön, ha nem tudod mi a lecke, ők a Margit Angyalai. (A javarészt női tantestület nagy örömére, gyanítom...)

Az iskolai bálra Gábor dalt írt a napközis tanárok viszontagságos délutánjairól, amolyan "Durva az életem, de nem adnám semmiért ezt a mindennapi adrenalinfröccsöt" típusú nótát, de lehet, hogy ezt csak én hallottam bele... (A dal előadása után Bendzsi kis híján szupersztárrá avatódott.)

Jól mutatja a napközi hangulatát, hogy mikor fotóztam őket, hirtelen felkapták az ott bámészkodó Viktort, és őt is bevonták a játékba. 

És itt a dal is, melyet szerencse, pont a múlt héten énekeltek a gyerekeknek, s Marci forgatott és vágott belőle egy nagyszerű klippet.

Hát ilyenek a pécsi pájdagógosz bácsik.

 

 

1

Címkék: pfilf

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyevpecs.blog.hu/api/trackback/id/tr641960633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miaúúúú 2010.04.29. 08:49:12

hoppá. mégiscsak a katkókhoz kell járatni a kölköt:).

Eredeti téma: Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben. Átdolgozta: Király András.

süti beállítások módosítása