Aero Club Pécs

a kövér ellenőr , 2010.07.16. 15:25

És akkor a Tamás azt mondta, hogy elvisz repülni Pécs fölé. Habozás nélkül igent mondtam. 

Gróf Laslo Almassy
 
Meryl Streep rámosolyog Robert Redfordra, miközben a gnúcsorda felett szállnak, Christin Scott Thomas nyúl hátra Ralph Fiennes kezéért a sivatag felett. S habár nukleáris közösséget alkottunk a gép féméterszer félméteres fülkéjében, nevettünk is, egymás kezét azért nem szorongattuk. (Azt majd a gróffal.) Jóba kell lenni, ebbe bele is lehet halni.
 
Ki gépen száll fölébe
 
Felvettük a fejhallgatókat és a Falke felszállt a város mellőli kis reptérről. Tamás kapcsolgatott, és már kanyarodtunk is a Tubes fölé. Hétszáz méteren voltunk. A házacskákban apró emberkék ették a pörköltet nokedlival, nézték az icipici tévét, szedtek makettbarackot fáról, ittak fröccsöt, mondták egymásnak: szeretlek. Csak le kéne nyúlnom a kezemmel, és átrendezhetném a házakat, szánalmas kis legóéletüket.
 
Le
 
De inkább elrepültünk Villány felé. Tavacskák, rockmaraton felülről, kanyar a főtér felé, a hatos utat és az Endresz utcát felismerem felülről. A Széchenyi téren gnúcsorda dübörög át.
 
Megbeszéljük, hogy mindig itt fent kéne maradni, ez teljesen természetes állapot. Ám mégis landolunk. Megtapsolom a pilótát, és sietek haza: vendégek jönnek, meg kell főznöm a pörköltet meg a nokedlit.
 

 

Na?

Címkék: pécs repülés repülőgép

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyevpecs.blog.hu/api/trackback/id/tr212155744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Eredeti téma: Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben. Átdolgozta: Király András.

süti beállítások módosítása